Onze Diensten

Van kleine tot grote projecten

Samen met onze drie partners StarConstruct, Polypane en Polysun realiseren wij deelwerkzaamheden in glas en complete glasprojecten voor de B2B-markt.

Vanaf de tekentafel kunnen we het volgende bieden:

  • engineering
  • selectie en levering van glas en materialen
  • berekeningen en rapportages
  • de logistiek
  • begeleiding op de bouwplaats

Hoe eerder u ons bij uw project betrekt, hoe unieker de (glas)oplossingen die we kunnen bedenken en maken. En hoe flexibeler we zijn. Architecten, aannemers, gevelbouwers en andere bedrijven die glas nodig hebben, kunnen bij ons terecht. StarConstruct, Polypane en Polysun leveren allen uitstekende kwaliteit in hun eigen segment en uiteraard conform de geldende veiligheids-voorschriften en tegen faire prijzen. Goedkoop is niet onze insteek, topkwaliteit leveren binnen het budget wel. RTBM kiest ook voor deze drie solide Vlaamse familiebedrijven om hun hoge kwaliteit in producten en diensten en zij kiezen voor RTBM vanwege de ervaring en het vermogen om partijen samen te brengen. Voor grote en kleine projecten dus. Hierbij kunnen de partners samen ingeschakeld worden of afzonderlijk. RTBM filtert uw behoefte uit en draagt zorg voor de communicatie zodat u altijd op de hoogte bent en blijft van de voortgang van uw project en er niets stil valt, zonder verborgen of extra kosten! Ook op het gebied van transport en montage kunnen we wellicht iets voor u betekenen.

 

Studiewerk

Op zoek naar de beste manier om uw glasproject uit te tekenen? Onzeker over bepaalde glasafmetingen of glasconstructies? Dan kunnen wij u helpen.

Glas Trading

U verzint het, wij leveren het. Elk type veiligheidsglas voor elke toepassing en soort project.

Glastoebehoren en bevestigingen

Op zoek naar andere, slimmere manieren om uw glas te bevestigen ? Of gewoon op zoek naar beslag of bepaalde spidersystemen ? .

Logistiek en Montage

Door onze jarenlange ervaring is geen logistieke uitdaging ons te gek. Just-in-time leveringen en uitegesorteerd op bokken ? Natuurlijk! Montagestress ? Wellicht kunnen we u helpen..

Zonwering in isolatieglas

Zonwering in isolatieglas; DE oplossing voor al uw uitdagingen op het gebied van warmtebeheersing en zonwering waarbij er nog steeds volop doorzicht is !

Thermisch en akoestisch isolatieglas

Thermisch en Akoestisch isolatieglas met alle beschikbare coatings en in afmetingen waar menigeen zich niet aan wil/kan branden, dat is onze specialiteit, al meer dan 70 jaar !

Veiligheidsglas

Glas en glazen constructies moeten de veiligheid van personen en goederen kunnen garanderen, Hoe gaan wij hier mee om ?

Brandwerend glas

De rol van glas in brandbeveiliging neemt sterk in belang toe. Brandwerende beglazing kent verschillende kwaliteiten en wij zijn de juiste partner voor u !