Professioneel glasadvies voor de bouw. Begeleiding van inkoop tot en met oplevering.

Aangenaam kennis te maken

Ik ben Richard ter Beek, verbinder en adviseur in grote en kleine glasprojecten, de spin in het web die partijen samenbrengt en zo helpt ultieme oplossingen in glasprojecten te ontwikkelen. Inkopen in het buitenland (met name in China), het opzetten van CE trajecten, sales van veiligheidsglas in binnen- en buitenland en volledige projectbegeleiding tot aan oplevering zijn skills die ik mij in de loop der jaren eigen heb gemaakt. Met RTBM zet ik al deze ervaring om voor elk vraagstuk dat u heeft, groot of klein, een oplossing te zoeken want daar ligt mijn kracht. 

One-Stop-Shopping in glas(oplossingen) voor alle toepassingen;

 Het is onmogelijk voor één persoon om alles te weten, laat staan te kunnen. Mijn missie is altijd geweest een soort van "One-Stop-Shop" te creëren waarbij u als bijvoorbeeld inkoper met al uw glasvragen terecht kunt. Van complete gebouwen/gevels tot bijvoorbeeld 400 dezelfde balustrade panelen. De bedrijven die dit doen zijn schaars en vaak groot waardoor u als klant kunt verdwalen en moeilijk antwoorden krijgt. Nu niet meer. Met RTBM heb ik de samenwerking gezocht met Starconstruct, Polypane Glasindustrie en Polysun (zonwering in isolatieglas) waardoor elke discipline vetegenwoordigd is en u toch maar één aanspreekpunt heeft zonder extra of verborgen kosten ; mij. Voor hen ben ik de vooruit geschoven man in Nederland. Uiteraard ondersteunen zij u en mij daar waar nodig, afzonderlijk of samen.

Samenwerking

Samenwerking is dus het credo. Ontzorging de bedoeling. Opbouwen en onderhouden van een gezonde relatie een must. En zoals in alle relaties betekent dat er een wederkerig gevoel moet zijn. Keihard samenwerken zonder bijvoorbeeld het gevoel voor humor te verliezen en met een wederzijds respect. Dat is waar wij voor staan. Bent u dus op zoek naar een echte partner dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

Noord-Zuidlijn Amsterdam

Complete Projectbegeleiding

Voor Holland Scherm werkte ik mee aan de ontwikkeling en uitvoering van 45.000 m2 glazen geluidsschermen langs de Noord-Zuidlijn in Amsterdam. Ik was (mede)verantwoordelijk voor:

  • het ontwerp van het zeefdrukmotief (in overleg met de architect)
  • de oplossing voor inklemming van de ruiten tussen de stalen kolommen
  • de inkoop van het glas en de kwaliteitscontrole ervan in de fabriek in China
  • de inkoop van aluminium en rubber
  • de glasberekeningen
  • de volledige logistiek tot en met de levering op locatie.